Att og fram x 2

Søndagen (den 27.) hadde vi fri før lunsj så noen av oss hadde tenkt til å få unna litt av shoppingen. Silje trengte kortbukser og Line og jeg trengte en indisk drakt til hver. Vi skulle være så effektive, og få gjort alt vi måtte før lunsj så vi dro rett etter frokost. Vi var dessverre litt for effektive for vi var der før butikkene åpnet, så da var det bare å gå tilbake til BMS og glo i veggen et par timer. Rundt klokken ti skulle også de andre ut så vi slo følge med dem til markedshallen. Ikke alle butikkene hadde åpnet, men de to butikkene vi skulle til kjente oss nok igjen og hadde tidenes raskeste åpning av butikken sin ever og vinket oss inn. Mens vi ventet på at draktene skulle bli sydd gikk vi på Westside litt lenger ned i gaten og jeg kjøpte meg en kjole (til).

Klokken to var det fellesprogram. Vi hadde tenkt oss til Mother’s house, men det åpnet ikke før tre så vi prøvde oss på et barnehjem lenger ned i gaten. Viste seg at ikke det heller åpnet før tre, men vi fant noen benker til å sitte på. Tre ble halv fire før vi fikk komme inn, men vi fordrev tiden med snakking så det gikk helt greit.

Vi ble først tatt med til avdelingen for utviklingshemmede, så videre til småbarnsavdelingen hvor vi fikk leke litt med ungene. Til slutt fikk vi være med ut til lekeplassen og leke med de litt større barna. Der leket jeg med ei jente, vi snurret karusell og laget armbånd av bladstilker. Etter litt leking ble fellesprogrammet erklært for avsluttet. De som ville kunne bli der litt lenger, og de som ville kunne dra. Noen av oss dro da til Mother’s house. Det er stedet hvor Mor Teresa bodde og jobbet. Graven hennes er også der. Vi så på rommet hennes, leste litt om nonneordenen som jobbet der og besøkte graven hennes. Da vi følte oss ferdig der dro vi til Park Street for å spise og ordne indiske simkort til Trygve og Elise.

IMG_9584 IMG_9596 IMG_9615 IMG_9621

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.