Something white

Foto Art har en fargeoppgave hvor de skal ta bilder med fokus på en farge. Jeg stod modell for Liv i dag. Hennes farge var hvit (som dere kanskje ser). Klarte ikke å bestemme meg for hvilke bilder som var finest så det blir en hel haug. Beklager det altså (eller ikke).

Har ikke redigert bildene (som dere kanskje ser av de svarte prikkene og fordi det er deler av lamper og tak her og der). Alle bildene © Liv G Fallberg

Fargeoppgaven til liv 012 Fargeoppgaven til liv 013 Fargeoppgaven til liv 035 Fargeoppgaven til liv 038 Fargeoppgaven til liv 043 Fargeoppgaven til liv 045 Fargeoppgaven til liv 046 Fargeoppgaven til liv 064 Fargeoppgaven til liv 077 Fargeoppgaven til liv 080 Fargeoppgaven til liv 087 Fargeoppgaven til liv 097 Fargeoppgaven til liv 117 Fargeoppgaven til liv 119 Fargeoppgaven til liv 122 Fargeoppgaven til liv 157

2 kommentarer til “Something white

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.