Elefanter

Den 10. fikk vi møte og ri på en elefant! Jeg gjentar; vi fikk møte og ri på en elefant! Hun het Sarasvati (oppkalt etter en indisk gudinne) og var kjempegrei. Først klappet vi henne og matet henne med masse bananer. Tok bilder og gledet oss over å få være sammen med en elefant. Så var det elefantridning for de som ville. Jeg var litt småskeptisk på grunn av høydeskrekken min, men lot meg rive med av de andres entusiasme og tok en tur sammen med Ananda. Det gikk stort sett greit, men litt redd var jeg jo. Nok til at det kom en tåre eller to, men fikk klemmer av jentene og noen trøstende ord så alt gikk bra.

kerala 026 kerala 050 kerala 054 kerala 068

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.