Jølstad

Noen som har sett de nye annonsene til Jølstad? Jeg skal innrømme at annonser for begravelsesbyråer er ikke akkurat det man kaster seg over, men de er ganske fine og tar opp viktige poeng. Det kan ikke være barebare å være den som skal ordne med alt etter noens bortgang. Gravsted, kremasjon, musikk til sermonien, hvem skal inviteres, sorgen, testamente, hvem skal ha hva, hva ville avdøde ønsket? Så mange ting som vi «aldri» snakker med noen om, men som kan skrives på et ark og legges i en skuff så de pårørende vet hva du ville ønsket. Tatt en samtale på fem minutter og tatt de store tingene. Kremasjon. Organdonasjon. Gravlegges. En favorittsang som skal spilles under sermonien. Andre ønsker du har.

Trykk på bildene for å få større versjoner av de. Alle annonsene kan finnes på Jølstad sine hjemmesider. Eller mer presist; akkurat her.

Lukke en dør iris far etterpå

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.