En dose kreativitet

I går var det foreldrefest her på Bjerkely. Det vil si at alle foreldre, søsken, venner, besteforeldre, you name it kan komme hit og se litt av det vi gjør. I Global kunne de få norskindisk linsesuppe, se på årsoppgavene våre, bilder og minner fra India. I Art kunne man skanne ansiktet, så ble det printet ut og hengt på veggen (til slutt ble de stjålet og tatt med hjem av hver enkelt). I Tegneserie kunne man tegne og/eller fargelegge litt. Jeg tegnet meg en skogsprinsesse med blomster og blader på kjolen, til og med noen i håret. Til slutt var det underholding i gymsalen i form av sang, taler, filmer, bilder, skuespill og bursdagsfeiring.

1 2 foreldrefest 010foreldrefest 023 foreldrefest 011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.