Veien videre.

Jeg blir så stressa av å søke på utdanning. Bestemme hvordan hele livet mitt skal bli. Jeg føler ikke at jeg passer inn i et bestemt yrke. Jeg er en person med mange og veldig ulike interesser. Skulle ønske jeg bare ble rik også kunne jeg jobbet med litt av alt. Litt på et konditori, litt innenfor reiseliv, litt på er forlag, litt på en skole, litt på en ambassade, litt med film, litt med fotojournalistikk og litt med mye annet. Dere skjønner tegningen? Kanskje jeg skal starte en enkeltmannsforetak som driver med litt av alt dette. Definitivt et tapsprosjekt som går konkurs etter en uke, men likevel så er det det jeg har mest lyst til akkurat nå. Men jeg får ta dette stresset og velge noe. Velger jeg feil så er det ikke akkurat verdens undergang.

studier...

Én kommentar til “Veien videre.

  1. Tone

    Jeg veit det ikke er lett å skulle søke på skoler og som du skriver har du mange interesser og da blir det ekstra vanskelig. Ditt råd til meg var å følge drømmene mine og det hjalp meg veldig siden jeg har ikke så mange interesser. Hvis jeg skal si følge drømmene til deg hjelper det ikke så veldig fordi du har mange interesser og kan ikke få alt i en utdanning, men tenkt at selv om du velger det og det så kan du fortsatt drive med de tingene du liker og/eller ta utdanning på det seinere. Uansett, lykke til med valget 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.