Påskeferie neste

I morgen er siste dagen på skolen før påskeferien. Nå tenker du kanskje at det var veldig tidlig påske, men det er fordi resten av skolen er på skoletur og vi i Global trengte ikke å være med siden vi nettopp har vært i India. Vet at det nettopp var vinterferie, men likevel så merker jeg at det blir kos med påskeferie. I denne ferien skal jeg nemlig være masse med familien. Starter med en tur til Trondheim hvor jeg skal besøke mine søsken. Skal være mest med min søster, og vi skal ha jentekveld, piknik på stuegulvet, dra på cupcakecafe, rusle rundt i Trondheim by, se Trollmannen fra Oz på kino, shoppe litt (trenger joggesko!), besøke broren min, dra på laboratoriet og forske litt (tror jeg holder meg til å se på, men blir gøy likevel – har aldri vært i et laboratorium før), kanskje spille volleyball, se på film, spise masse god mat – rett og slett bare kose oss.

Etter Trondheim skal jeg være hjemme noen dager sammen med mamma og pappa. Da skal jeg sove lenge, se på True Blood episodene som jeg har tatt opp siden vinterferien, bake litt, gå tur hvis været er fint, rett og slett kose meg her også.

Så skal mamma og jeg på sjakkturnering i noen dager. Vet egentlig ikke hva slags turnering det er en gang, jeg har bare sagt at jeg blir med. Derfra kjører vi videre vestover for å besøke besteforeldrene mine. Der er også onkel med familie så blir rene familietreffet. Blir nok mye kortspilling, kakespising, slalom for de som vil, prat og god mat. Vi skal jaggu meg kose oss der også!

Kort oppsummert så skal jeg kose meg i over to uker!

P.S Tror ikke det blir blogging hver dag for å si det sånn, så bruk de minuttene du da får til overs ved å ikke lese her på å kose deg du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.