Gjensidig savn

Fikk mail fra Platekompaniet om at de savner meg, og jeg må si jeg savner dem også. For de som ikke har fått det med seg så har jeg gitt meg selv forbud mot å kjøpe filmer på ubestemt tid. Egentlig skulle jeg ha frem til nyttår, og så ble det til etter Indiaturen og nå har jeg satt datoen til 26. april. Når jeg kommer så langt skal jeg se om jeg flytter det litt til. På tirsdag har jeg i hvert fall hatt forbud i 7 måneder, og til å være meg og film så er det mye. Veldig mye.

Det gikk ganske fint i starten, overraskende nok, men nå merker jeg at jeg savner det litt. Er så mange bra filmer der ute. Foreløpig lever jeg på TV-opptak når jeg er hjemme og et «løfte» fra mamma om at jeg skal få hennes eksemplar av The Dark Knight Rises når hun har sett den.

pk

Noen som har noen tips for å holde motivasjonen oppe?

Én kommentar til “Gjensidig savn

  1. Tone

    Du kan jo begynne nå å skrive ned hvilke filmer du har mest lyst til å vil kjøpe deg når du klarer «kjøpe-film-forbudet» ditt, så har du noe godt å se frem mot 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.