Strikket kjole

Nå har jeg dratt på påskeferie nummer to. Gnir det inn. Helt korrekt så er det jo den samme påskeferien, men den andre turen i ferien. Internettutsiktene er ikke så lovende så har forhåndslagetnoen innlegg av varierende kvalitet. Jeg mener selvfølgelig noen flotte innlegg, så bra at de nesten ikke fortjener å bli degradert til ferieunderholdning, men sånn er det bare.

Først så skal jeg skryte masse av søsteren min. Som dere kanskje så på innlegget fra Trondheimsturen så strikket vi jo tøfler, eller hun gjorde det i hvert fall. Jeg satt mest å klagde på at hun strikket så mye fortere enn meg. Hun har et strikketalent, og vi andre får jo glede av det i form av hjemmestrikkede sokker, luer eller en kjole. Til bursdagen min for noen år siden fikk jeg denne strikkede tunikakjolen, og jeg blir like imponert hver gang jeg åpner skapet og ser den henge der. Hvis hun kan strikke en kjole, så burde jo jeg i det minste klare en tøffel…

Må sies at bildene ikke yter den rettferdighet de burde. Kjolen er enda finere i virkeligheten. Helt sant.

1 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.