Påskeslutt

Da var påsken over for denne gang. Håpet nesten at det skulle gå veldig sakte fordi nå må jeg innse at det bare er en måned igjen på skolen, men på en annen side så gleder jeg meg jo til å reise tilbake og treffe de andre.

I påsken har jeg jo som sagt vært med på sjakkfestivalen på Fagernes. Begynte veldig bra og avsluttet dårlig. Neida, ikke så dårlig. Ganske fornøyd, men kunne kanskje fått et poeng til hvis jeg ikke hadde fått tidsnød.

jaja

Etter det dro vi videre vestover, med en overnatting hos tante og onkel sin hytte på veien. På Stranda ble det mye slalom på de andre, litt langrenn, mye boklesing og baking på meg. I tillegg var det mye prat, spill og kos på kveldene.

påskeferie 2013 068

påskeferie 2013 039

påskeferie 2013 046

Men nå, fortell med litt om hva dere har gjort i påsken, snakker vi skigåing, appelsiner og kvikklunsj eller krim, hyttekos, og fyr på peisen? Eller byferie, med mange nye og fine innkjøp? Kommentarfeltet er deres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.