Stjerner, hjerter og strekmennesker

På onsdag skulle jeg egentlig redigere bilder og være skikkelig fornuftig, men det sier seg selv at det ikke gikk. På en eller annen måte havnet jeg på rommet til Connie. Vi snakket masse, spiste (usunn) mat, bladde i h&m-katalogen og satte hjerte på alt vi ønsket oss og lagde gaver til hverandre.

connie og meg 001
Jeg tegnet en tegning (eller to, hvis du teller med strekmennesketegningen min) til Connie. Vi kaller det moderne kunst, men egentlig så er det vel søppel med affeksjonsverdi.

connie og meg 003 connie og meg 004 connie og meg 005
Connie laget et søtt kort til meg, med hjertelys og polaroidbilde av oss i. Er det ikke fint?

connie og meg 009
Favorittsiden vår i H&M-katalogen. Vi skal prøve å overtale moren til Connie til å kjøpe et stjernesengetøysett til hver av oss. Det er så sykt fint. Det verste som kan skje oss nå er at det bare kommer i babydynestørrelse, men da får vi nesten kjøpe oss en babydyne også.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.