Kreativt pålegg

Nå har vi begynt med ny valgfagperiode på skolen. I denne perioden var det for første gang et tilbud som handlet om matlaging, sier seg selv hva jeg hadde som førstevalg da. På torsdag hadde vi vår første time – den ble brukt mest til å planlegge litt hva vi har lyst til å lære, hva vi kan og ikke kan, vårt forhold til mat og til å bla i kokebøker for inspirasjon. I tillegg så lagde vi oss brødskiver med litt kreativt valg av pålegg. Ikke noe standard brødskive med en skinkeskive og en osteskive på nei.

mat valgfag 003 mat valgfag 004 mat valgfag 005

mat valgfag 007
Noen (få) av kokebøkene Ellen har. Tror vi kan finne nok inspirasjon om ikke annet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.