Magiske bøker

Til fotomaratonet hadde jeg en ide om at jeg ville ha noe magi i et bilde. Og siden dette er siste gangen vi har en seriøs oppgave så tenkte jeg «go for it!». Så da gjorde jeg det da. Så jeg spurte en heks jeg kjenner om hun kunne gjøre noe magisk for meg, som jeg da kunne ta bilde av.

Neida, jeg kjenner dessverre ikke så mange hekser så spurte Ingvild og benyttet meg av Photoshop. Beklager å ødelegge drømmen deres. Poenget mitt var egentlig at jeg brukte Photoshop. Jeg har aldri brukt Photoshop i hele mitt liv, så lærte litt nye skills (som jeg allerede har glemt igjen) og fikk litt hjelp da, men selve magidelen var det jeg som fikset. Skryter litt av meg selv når jeg først var i gang. Se så flink jeg har vært;

hovedbildet 023
Modell: Ingvild Kristiansen
Foto: Ingrid Strand

Bøkene svever! Det er magi det! Eller Photoshop. Velg det du liker best,

Én kommentar til “Magiske bøker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.