Tidsfordriv

Connie skulle ta bilder til eventyroppgaven sin, men så hadde vi litt god tid så vi tok litt random bilder også. Først ble det masse random bilder av meg, så kom Liv og vi gikk sammen to og to, mens den tredje tok bilder. Til slutt kom vi i gang med fotoshooten. Jeg var assistent og måtte dermed også være rekvisitt; det vil si at i mangel på skog i studio skulle Liv late som om jeg var et tre. Var litt rart og stå der rett opp og ned og liksom være et tre, men jeg begynte i hvert fall ikke å le. Ikke så mye i hvert fall. Men da har jeg gjort det og.

IMG_4724

IMG_4734

IMG_4745

IMG_4757

IMG_4761
Fotograf: Constanza M. L. Gonzalez

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.