Finnetunet

finnetunet museum 003

finnetunet museum 013

finnetunet museum 029

finnetunet museum 035

finnetunet museum 049

finnetunet museum 050

finnetunet museum 058

finnetunet museum 061

finnetunet museum 078

finnetunet museum 080

Siden jeg kom hjem tidligere fra Nordic Light fikk jeg være med tegneserie og animasjon på Finnetunet; som er en del av skogfinsk museum. Det var mye mer interessant enn jeg hadde trodd, sikkert samfunnsfaglikeren (definitivt ikke et ord en gang) i meg som våknet til liv (etter en lang dvale, men det passer jo bra, nå som våren kommer). Etter på dro vi til midt uti Finnskogen et sted og grillet. Plutselig kom isbilden kjørende forbi, men forsvant før alle fikk kommet seg til veien, men noen nektet og gi opp og ble stående i veikanten og håpe på en lys fremtid. Plutselig hørte vi melodien og alle i veikanten hoppet opp og ned. Sjåføren må ha klødd seg litt i hodet av oss, men vi fikk kjøpt is. Første gang jeg har handlet fra isbilen. Det er en første gang for alt.

 

Én kommentar til “Finnetunet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.