Hvor ble all tiden av?

oh my

Dette er det som er igjen av skoleåret.. Ni skoledager og to fridager. Eller de siste fire dagene kan vel knapt nok regnes med som skoledager for det er pakking og vasking på planen.

Det er så rart. Kan ikke en gang forklare hvor rart det er å være så nærme slutten. Trodde nesten at Bjerkelyåret skulle vare evig, og at vi skulle leve lykkelig alle våre dager. Men her er vi, ved veis ende, om elleve dager. På en måte gleder jeg meg litt, til sommer og ferie, til fremtidsplaner og utdanning, men det blir så rart. Her på Bjerkely er man i en slags boble, en egen verden, og nå skal vi sprekke boblen. Og de fleste vet jo at hvis en boble har sprekt så er det no way back. Så rart.

Kanskje derfor vi har fire avslutninger på elleve dager. Siste innspurt før alt faller fra hverandre. Må le litt også da, bare på Bjerkely at man har fire avslutninger. Internatavslutning, klasseavslutning, privat avslutning og skoleavslutning. Tror ikke jeg har fire kjoler i skapet en gang, får vel grave litt i pakkeeskene mine og dra frem en kjole eller to.

Så er det på tide å møte verden igjen. Men ikke før om elleve dager da, man kan rekke mye på elleve dager, i hvert fall her på Bjerkely.

 

Én kommentar til “Hvor ble all tiden av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.