Nordic Light, del 2

De to dagene jeg hadde day pass (dagspass på godt norsk) så var jeg på foredrag, og enda flere foredrag. Hørte på Chris Rainer, Erik Almås, Connie Imboden, Marja Pirilä for å nevne noen. På kveldene var jeg mer eller mindre sosial, leste litt bok, dro på kino med Trine og så på Oblivion.

nordic light kristiansund 043

nordic light kristiansund 046
Chris Rainer (til venstre)

lotr 010
Oh my! Turte egentlig ikke å gå bort til han, så gikk ut av salen og så sa jeg til meg selv «du kommer til å angre», så jeg snudde og gikk bort til ham. Mistet litt av motet underveis så ble litt dårlig engelsk og fjortisoppførsel, men anyway; jeg fikk autografen til Chris Rainer!

nordic light kristiansund 047

lotr 011
Var på foredrag med Erik Almås. Han vant nemlig fotografiprisen i år (og det skjønner jeg veldig godt), og derfor holdt han da dette foredraget. Som var kjempekjempebra. Og det sier jeg ikke bare fordi jeg er en fan. Etter foredraget ba jeg Trine om å bli med bort, for jeg visste jo av erfaring at jeg kom til å bli nervøs, eller starstruck som det også heter, og da er det greit å være to.  Så nå har jeg autografen til Erik Almås!

Vet at en fotograf tok bilde av oss når vi stod sammen med Erik Almås og jeg skal definitivt få tak i det bildet. I hvert fall prøve. Fikk e-postadressen hennes så det er håp. Hvis jeg får tak i det så skal jeg legge det ut så alle får se. Og ha det som skrivebordsbakgrunn. Og som mitt nye profilbilde på facebook. Eller ikke. Eller jo, det skal jeg. Vi får se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.