Skjer med det da?

Jeg hadde skikkelige bloggplaner for den uken her. I dag skulle jeg blogge om «fangene på Bjerkely» som jeg var med å arrangere i går. I morgen skulle jeg blogge om det tomme og nyvaska rommet mitt og kanskje slenge inn et bilde av min stappfulle bod. Så skulle jeg blogge om skolegenserne og årboka som vi har fått/får. Dere skjønner tegningen, men så er det noen som har tatt kameraet mitt med alle bildene mine på. Og alt jeg har er noens 550D kamera med null bilder på. Døde litt inne i meg når jeg skjønte at kameraet mitt er borte. Og når jeg er litt død inne i meg så blir det ikke noe blogginnlegg før jeg forhåpentligvis forhåpentligvis forhåpentligvis får tilbake kameraet mitt.

Enn så lenge kan dere høre litt på Susanne Sundfør (eller noe helt annet);

2 kommentarer til “Skjer med det da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.