Slutten.

Først: Jeg fikk tilbake kameraet mitt i dag! En av de andre elevene som hadde forvekslet mitt kamera med sitt. Var så deilig å få det tilbake.

Så: I dag har vi vasket internatet, var så og si ferdig til lunsj så har egentlig bare sitti ute i solen og prøvd å få i oss mest mulig Bjerkelyluft før vi drar. Vi drar i morgen! Føles som i går at jeg sa at det var 10 dager, 5 dager osv. Men nå er det bare en dag igjen.

Rommet er nesten helt tomt og definitivt renere enn det har vært ellers i året. Boden er full av ting. Internatet er tømt, så nå er det bare tomme skap og tomme hyller overalt. Nesten så det blir godt å komme hjem til fulle hyller.

fangene på fortet 030

fangene på fortet 031

fangene på fortet 033

fangene på fortet 034

fangene på fortet 038

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.