Nasjonaldag i grønt

Alle mine minner fra 17. mai er i uniform. Jeg husker ikke 17. mai utenfor drillens rekker. Jeg har sett bilder fra 17.mai da jeg var liten, men jeg husker det ikke. Så når jeg i går skulle gå i bunad og ikke uniform så var det en ny opplevelse. Og jeg hadde mange spørsmål i hodet; når står man opp på 17. mai? Jeg har jo alltid stått opp tidlig fordi det er oppmøte 8 eller halv 9. Tar man på seg bunad fra morgenen av, eller skifter man senere på dagen når  man skal ut å se på tog? Og så videre. Men det gikk helt fint heldigvis.

17.mai 004

17.mai 016

17.mai 053

17.mai 011

(Har problemer med bildeopplastingen om dagen så ikke sikkert at det blir så mange innlegg fremover)

Én kommentar til “Nasjonaldag i grønt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.