Nasjonaldag i grønt

Alle mine minner fra 17. mai er i uniform. Jeg husker ikke 17. mai utenfor drillens rekker. Jeg har sett bilder fra 17.mai da jeg var liten, men jeg husker det ikke. Så når jeg i går skulle gå i bunad og ikke uniform så var det en ny opplevelse. Og jeg hadde mange spørsmål i hodet; når står man opp på 17. mai? Jeg har jo alltid stått opp tidlig fordi det er oppmøte 8 eller halv 9. Tar man på seg bunad fra morgenen av, eller skifter man senere på dagen når  man skal ut å se på tog? Og så videre. Men det gikk helt fint heldigvis.

17.mai 004

17.mai 016

17.mai 053

17.mai 011

(Har problemer med bildeopplastingen om dagen så ikke sikkert at det blir så mange innlegg fremover)

1 kommentar til “Nasjonaldag i grønt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.