Øvelse gjør mester

Er det noe jeg er flink til så er det å ikke gi meg selv kreditt for noe jeg gjør. For eksempel i tegning. Jeg tegner ikke seriøse tegninger med andre til stede for jeg vil ikke at de skal se og kritisere (for jeg har en tendens til å tro at alt jeg tegner er stygt). Så jeg tegner strekmennesker med tilhørende hus og bil. Men hadde det ikke vært litt gøyere og ha troa på seg selv og om man faktisk ikke er så flink – gjøre det likevel fordi man synes det er gøy.

Så jeg skal vise dere en liten hobby jeg har, nemlig tegning. Dere så vel den komme siden jeg nevnte det i avsnittet over. Jeg synes tegning er gøy og liker det. Kan ingenting om skyggelegging eller anatomi, men det kan jo være gøy likevel og man lærer litt på veien. Siden jeg kom hjem fra Bjerkely har jeg beygnt å tegne blomster. Greit sted å begynne når man ikke har tegnet så mye på en stund tenkte jeg. Har aldri tegnet blomster før, men synes det gikk ganske bra (så alle som har tenkt til å si noe annet; ikke gjør det).

tegning 001
Tegnemappa mi

tegning 004
Skisser og ferdig tegning

tegning 008
Irisblomst. Relativt enkel tegning, men fin for de som er rustne/ikke kan så mye tegning. Altså perfekt for meg. Brukte 10-15 minutter på å gjøre den ferdig.

tegning 007
Skisse til rose. Jeg bruker evigheter på å tegne rose. Litt mer innvikla, men veldig gøy når de faktisk ser ut som en rose. Dette er det andre forsøket mitt på å tegne rose. Forsøk en var også ganske bra så ville faktisk ikke tegne den ferdig i tilfelle jeg ødela den, så begynte på en ny rose som dere da ser her. Rose nummer tre tegnet jeg ferdig, og ble litt fornøyd. Bob bob. Men har i hvert fall begynt så smått og kanskje jeg tegner litt mer i løpet av sommeren.

Flere med litt ukjente hobbyer?

 

Én kommentar til “Øvelse gjør mester

  1. Tone

    Du er god til å tegne, noe jeg visste fra før 😉 Husker du viste meg hvordan man tegnet munn og øyne og jeg synes du var veldig flink. Så snu den tanken om at du tror det du tegner er stygt fordi det er det absolutt ikke.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.