Somewhere to live.

bergen 134

bergen 132

Har fått pakket ut tingene mine, og så smått fått følelsen av å ha flyttet inn. Føler ikke helt at jeg faktisk bor her enda, men den følelsen kommer nok snart. Prøver å gjøre meg kjent i nabolaget når været tillater det. Har i hvert fall funnet matbutikken uten å gå meg fullstendig vill og det er en god start. Andre som flytter til nye steder i disse dager?

bergen 129

bergen 127

3 kommentarer til “Somewhere to live.

  1. Johanne Gåsland

    Heh, er over 6-7 år siden jeg flyttet inn i dette huset, og jeg føler enda ikke at det er «hjemme» men jeg liker det her, og jeg holder jo ut. Men bare vent og se, det blir nok bedre etterhvert:-) lykke til med nytt hus og sikkert ny skole også?:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.