Zuhair Murad

Har forelsket meg i kjolene til Zuhair Murad . Det er kanskje ikke så rart når man ser på de kjolene her. Det finnes også litt mer «vanlige» kjoler, men jeg er svak for de litt overdådige prinsessekjolene som jeg aldri kommer til å finne en anledning til å bruke. Burde bli filmstjerne eller noe så jeg har grunn til å bruke masse fiiiiiiine kjoler! Kommer aldri til å skje…

I have fallen in love with these beautiful dresses from Zuhair Murad. But who can blame me; aren’t they gorgeous? Zuhair do have dresses that you might actually use, but I have a thing for those princess-like and opulent ones. Which I never ever will find an occasion for… I should become a movie-star or something just to explain away why I own one of these…not gonna happen indeed..

Zuhair Murad Zuhair Murad1 Zuhair Murad2Zuhair Murad4Zuhair Murad3 Zuhair Murad5.

3 kommentarer til “Zuhair Murad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.