Første dagen

1. skoledag 002

Dette er det eneste bildet jeg tok I går, men det dekker det meste. Det var folk som stod på stands og fortalte om sine studentorganisasjoner og så var det show på scenen med taler, musikk, improteater (som var så morsomt!) og enda flere taler. Det var informasjon om SiB og fadderuka. Mat, gaver til alle, mye folk. Så dro vi til skolen og registrerte oss, fikk fadderbånd, leverte politiattest og så klarte jeg å finne veien hjem, uten å gå meg vill.

This is the only picture I took yesterday, but it covers pretty much it. Opening show with speeches, theater, music and even more speeches. People who talked about how amazing this year is going to be, that we should commit ourselves to what happens outside of school like; join an organization, join a choir or something entirely different. After all of this we went to our school for registration and information about what happens next. Then I somehow managed to find my way home without getting lost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.