Sommeropaera – La Bohème

På fredag var jeg på sommeropera på Markusplassen. Altså utendørs. Det var første gangen jeg hadde vært på opera, men det var spennende og litt gøy. Dette var med store stjerner fra utlandet, men også operakoret her i Bergen og barneoperaen Ragazzi (som min fetter er med i). Selv om det kom noen få regndråper og det ble litt kaldt når klokka nærmet seg midnatt var det ganske så greit å være ute.

I have been to the opera! First time for me, it was quite exciting. We were outdoor (!) at some abandoned factory site. The stars of the show was from abroad, but the local opera also attended as choir, as well did the local opera for children (which my cousin is a part of).

opera la boheme 017

opera la boheme 019

opera la boheme 022

opera la boheme 026

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.