Mitt liv i tegninger

Jeg har da prøvd meg på en «Draw my Life». Fordi som ikke vet hva det er: det er når man tegner livshistorien sin og setter det sammen til en film (som regel). Har sett flere som har gjort dette i det siste og jeg fikk lyst til å prøve selv. Håper dere også synes det er litt gøy å se på. Siden dette var min første gang har jeg holdt meg til hovedhistorien og ikke så mye følelser og detaljer. Den som klarer å telle riktig antall strekmennesker kan vinne arkene jeg har tegnet på! Neida… det er bare ganske mange strekmennesker i denne videoen så det er bra jeg er «ekspert» på å tegne strekmennesker! Si gjerne hva dere synes og om det var litt morsomt.

Har ikke øvd på norsken min i det siste så er nok noen småfeil i det jeg sier; men dere overlever vel?

Andre som har tegnet en «Draw my life»? Send meg gjerne link; synes det er gøy å se de forskjellige videoene til folk.

I have done a «Draw my life». It’s in Norwegian so…well… It’s the story of my life so far, which is basically me going to school.

10 kommentarer til “Mitt liv i tegninger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.