Oj…

Jeg var så uforberedt på at så mange skulle inn på bloggen min i går og se videoen, så nå har jeg nesten lit presentasjonsangst. Kan jo bare gå nedover nå…iiik…neida. Jeg ble veldig glad og litt rørt over at det var så populært og det gjør det jo litt gøyere og gjøre sånne ting. Selv sitter jeg å ler meg gjennom hele videoen på grunn av alle strekmenneskene mine og ikke minst stemmen min. Er vel ikke bare meg som synes det er rart å høre sin egen stemme på opptak?

Nå sporer jeg virkelig av; det jeg egentlig skulle var å si tuuuuuusen takk til alle som så på videoen min i går. Skulle lage en gif med happyfaces til dere, men bildene ble egentlig på grensen til creepy så blir en gif med små forsiktige smil og en sommerfugl. Er jo nesten det samme…right?

Om ikke annet så er det motivasjon til å leve et kjempespennende liv så jeg kan lage enda en video som handler om noe annet enn at jeg sitter på facebook… men det burde jeg vel ha motivasjon til uansett. I morgen så er jeg tilbake med det samme gamle så stay tuned!

happygif

Wow, I just had this massive response to my «Draw my life» and I’m so happy about it. I’m out of words. Just thank you to all of you who watched it. My plan was to make a gif of me giving you all happy faces, but my pictures turned out to be uhm…well…creeepy, so I made a gif of the normal me instead, it’s pretty much the same…right?

1 kommentar til “Oj…

  1. Johanna Asprusten

    Bildene av deg var du kjempe søt! Gikk gjennom bloggen din, og må bli flinkere å følge med men stå på! <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.