Throwback monday

I dag har det gått ett år og to uker siden vi startet på Bjerkely. Hvis det er et år jeg kommer til å huske for resten av livet så er det det året som gikk nå. Små og store ting skjedde, og alt var like viktig og fint. Jeg møtte statsministeren, jeg var på Nobel fredsprisintervjuet og jeg var i India. Jeg sier det en gang til: Jeg var i India! Jeg møtte Line, Liv, Connie og alle de andre menneskene som gikk på Bjerkely med meg. Jeg lå på gulvet i korridorene, jeg spiste utallige bokser med rett i koppen, , jeg lærte masse om foto, og om meg selv, jeg var på scenen, var i publikum, kledde meg ut, utviklet dobbelthake (alt for den interne spøken), jeg danset til musikk, jeg danset uten musikk, feiret bursdager, jeg dro på liksomtur til London, så dro vi på ordentlig tur til London, og så gjorde vi enda litt til og enda mye mer.

Noen bilder fra hva som skjedde for et år siden.
img_3674-1024x682 img_4089-1024x682 IMG_4099 img_4156-1024x682 img_4227-1024x682

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.