Another fourteen.

Er du lat?
Det kommer litt an på hvordan du definerer lat. Jeg trener ikke for å si det sånn, med mindre det å tenke at man burde trene teller for noe… Men jeg går en del, prøver å gå litt hver dag. Som sagt, det kommer an på hvordan du definerer lat. Jeg er i hvert fall ikke sprek.

Hva er ditt kinesiske stjernetegn?
Geit…det er faktisk litt skuffende. Jeg bryr meg egentlig ikke om astrologi, og definitivt ikke kinesisk astrologi. Men når man først skal sjekke hadde det vært så mye kulere å ha drage for eksempel. Geit er bare trist.

Hvor mange språk snakker du?
Tre. Ish. Jeg snakker norsk, engelsk og norsk tegnspråk. I tillegg så kan jeg noen ord på diverse språk, men ikke nok til å føre en lang og fornuftig samtale. Mer som «Hei! Jeg heter Ingrid. God morgen.»

Abonnerer du på et magasin?
Nei. Ikke akkurat nå. Jeg har pleid å abonnere på Tara Smak. Og en gang i tiden så abonnerte jeg på Woman, eller var det Det Nye, eller kanskje begge deler? Vet ikke selv en gang, men nå er det ingen.

Er du redd for høyder?
Ja. På en litt rar måte. Jeg er redd for å klatre, om det så er i stiger eller klatrevegger. Redd for trapper/bruer som man kan se gjennom. Du vet sånne laget av stålgitter. Og redd for andre skumle trapper. Men jeg har vært i Eiffeltårnet og andre høye bygg, og det skumleste var trappa opp og ned. Ikke det å stå på toppen. Og jeg har hoppet i fallskjerm, og det skumleste var når vi var inne i flyet. Som sagt; på en litt rar måte.

Synes du jul er stressende?
Nei, men jeg skjønner at folk synes det. Jeg begynner med julegaver så fort sommerferien er over som regel. Ikke alle, men hvis jeg er i butikker så tenker jeg litt på hva som kunne vært fint til noen andre. Og jeg har ikke noe store krav om at jeg MÅ bake det og det, men er koselig hvis jeg har tid. Jeg er opptatt av at det skal være koselig, og er det ikke det så dropper jeg det.

Din favoritt-fruktpai?
Eple! Namnam!

Hva ville du bli da du var liten?
En periode ville jeg bli lærer på døveskolen og/eller konditor. Men mamma har beviser, i form av et brev jeg sendte henne, på at jeg ville bli taxisjåfør. Hvor jeg fikk den ideen vet jeg ikke, men det var tydeligvis drømmen.

Din første konsert?
Min første ordentlige konsert var Bruce Springsteen på Valle Hovin. Kjempestas!

Har du noen gang tatt dansetimer?
Ikke noe fast, men skulle ønske jeg hadde. Har vært på et kurs i Hip Hop med Guro da.

Kan du krølle/rulle tungen?
Ja.

Hvilken konsert var du sist på?’
Sommeropera…? Vet ikke om det teller. Men den forrige ordentlige konserten var Lady Antebellum i Seljord. Det var også kjempestas!

Er du flink til å svømme?
Øh…nei, men jeg kan svømme. Og jeg liker å svømme. Men jeg er ikke flink. Og aldri be meg svømme under vann. Da får jeg nesten panikk før jeg begynner.

Er du tålmodig?
Kommer litt an sammenhengen. Men stort sett ja. I følge meg selv. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.