En bit av en kulturnatt

I går var det kulturnatt i Bergen, egentlig skulle jeg se både det ene og det andre, men ble med søsteren min på hennes opplegg og der var det så koselig at jeg rett og slett ble der. Men fikk sett litt dans på Torgallmeningen, litt kor ved paviljongen og sekkepipe/trommeband på en gangvei.

Jeg dro ikke hjem mellom skolen og kulturnatt fordi jeg ville ikke rekke mer enn å dra hjem og så ut igjen så dro rett til byen og brukte ekstratiden på biblioteket, hvor jeg jobbet litt med forprøven min. Som heldigvis snart er ferdig! På lesesalen der så hadde de skikkelig kul pynt, men siden det var andre folk der så ble det bare snikfotografering, men jeg lover: den er egentlig kjempefin!

ifye 004 ifye 007 ifye 010 ifye 012 ifye 013

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.