Troldhaugen og litt til

I går reiste vi til Troldhaugen, Edvard og Nina Griegs hjem. Først hadde vi en guidet rundtur i huset, før vi gikk rundt på området og så på gravplassen, komponiststua, utsikten, utstillingen og den skjønne naturen. Etter lunsj på restauranten var det tid for konsert. Edvard Griegs musikk fremført av pianisten Rune Alver sammen med litt historier fra Griegs liv.

Etter alt dette dro vi tilbake til sentrum, ruslet litt i gatene og kikket i butikker før vi satte oss ned på Kaffemisjonen for litt varmt drikke. Etter hvert hadde de andre litt program så jeg bestemte meg for å gå på kino (White House Down) før jeg avsluttet kvelden på China Palace med Bjerkelyfolk.

troldhaugen 004 troldhaugen 006 troldhaugen 009 troldhaugen 011 troldhaugen 027 troldhaugen 029 troldhaugen 047

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.