30 days

Tenkte å slenge meg på den store bloggtrenden 30 days challenge. Jeg er nesten bare på skolen for tiden og det er ikke så spennende for å dere å lese om så derfor tenkte jeg å gjøre noe litt annerledes de neste 30 dagene. Visste ikke om dere ville se hele listen eller om jeg skulle beholde litt av spenningen med å holde den skjult. Jeg har i hvert fall valgt å legge ut listen her, så hvis dere ikke vil vite det så anbefaler jeg å lukke øynene og scrolle litt.

30 days

1/30 Intro til prosjektet + grunnen til ditt bloggnavn
Har egentlig allerede introdusert prosjektet, så bare slenger på litt tilleggsinformasjon her. Har sett på mange forskjellige utfordringer og plukket ut de jeg synes er mest interessante. Ikke alle punktene overalt som er like spennende for å si det sånn.Og så har jeg puttet inn noen som jeg lagde selv som f.eks. 17. Harry Potter. Kunne jo ikke fortelle så masse om meg selv uten å ha med noe Harry Potter. Right?

Grunnen til bloggnavnet mitt – den er litt vanskeligere… Jeg fikk jo dette domenet i julegave av søsteren min og samboeren hennes så er ikke meg selv som har valgt navnet. Hvis jeg skulle gjette på deres grunn til navnet vil jeg tippe at det har noe med de gamle bloggene mine. For 4 år siden (som tiden flyr) så flyttet jeg fra blogspot til blogg.no og da valgte jeg å kalle bloggen for www.peace2love.blogg.no, egentlig skulle det være en og/and/&, men alle de var opptatt. Siden da (for ca. 2 år siden) har jeg byttet over til wordpress, men snek inn en liten Peace&Love i headeren min.

Fant en header som jeg brukte på den opprinnelige Peace & Love-bloggen.
header!

Om dette faktisk er grunnen vet jeg ikke, men det er min gjetning i hvert fall. Hva tror dere?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.