2/30 – drømmeleiligheten

Dagens punkt er «hvordan er din drømmeleilighet?». Jeg synes det er ganske vanskelig å svare på, men jeg synes veldig mye er fint så tror ikke at det bare finnes en drømmeleilighet for meg. Hvis jeg kunne velge og vrake uten å tenke på penger eller noe så ville jeg hatt et hus med stort kjøkken med øygruppe. Stue med store vinduer og høyt under taket. En hems med kosekrok og bøker. Bad med badekar (og dusj). Dere kan egentlig ta en titt på interiørinspirasjonsinnlegget (puh!) jeg la ut for en stund siden for en litt mer visuell beskrivelse. Men jeg hadde tatt noe helt annet også, bare det er fint/kult/spesielt nok for meg. Som for eksempel den leiligheten her:

leilighet leiligheten

2 kommentarer til “2/30 – drømmeleiligheten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.