7/30 – Hva er i vesken din?

Dag syv. I dag skal vi se nærmere på innholdet i vesken min og jeg innrømmer det: jeg kastet alle de gamle kvitteringene som egentlig lå i vesken. Men jeg unnskylder meg med at de ikke var så interessante og noen av de var for julegaver så de skal leve hele sitt liv i hemmelighet.

min veske 003
Fra øverst til venstre og nedover: Trumfkort, Kompiskort, Kiwikort og Skysskort.
Midterste rad og nedover: Mobilholder med mobil og kort, Lumixkamera
Fra øverst til høyre og nedover: To skrivebøker, to penner, et minnekort og pussefille

min veske 009
// Handlenett, paraply, sjokolade, høreapparatbatteri og tyggegummi

min veske 020min veske 018
Miss Dior (parfyme), paracet, kam, plaster, håndkrem, sjokolade, tannkrem, tannbørste, våtservietter, Kleenex, tørrshampoo, maskara, lypsyl, antibac, repsils og hårstrikker.

Dette er da mer eller mindre innholdet i vesken min til enhver tid. Bruker skolesekken når jeg er på skolen så flytter litt rundt på ting, pleier f.eks å ha med meg en vannflaske, og siden jeg ikke har brukt vesken nå så er den i sekken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.