8/30 – Min dag i detalj

Jeg valgte å fortelle om en annen dag enn i dag, for ellers hadde innlegget kommet sent i dag. Jeg tok fredagen fordi da hadde jeg skole og skoledager er de det er flest av. Og hvis jeg skulle glemme å ta bilder eller noe så hadde jeg mandagen som back-up. Først så kan jeg jo si at dagene mine ikke er helt like, det er tross alt meg vi snakker om, men dette er likevel et glimt inn i hverdagen. Og ja, dette blir et laaaaangt innlegg.

07.00 Vekkerklokka ringer. Jeg føler ikke noe stort behov for å sprette opp av senga og regner litt på hvorvidt jeg kan sove 10 minutter til og likevel rekke alt jeg skal. 10 minutter innvilges og jeg sover i 30 minutter til. Mangel på viljestyrke…

07.30 Jeg tar meg en dusj, kler på meg og ordner meg før jeg slenger meg ned på sofaen for å sjekke hva som har skjedd på mail og facebook siden sist jeg var inne.

08.15 Konstaterer at facebook ikke har blitt så mye mer interessant.. mailen inneholder også veldig lite interessante ting.

08.20 Frokosten blir et rundstykke og litt frokostblanding.

08.30 Ser gjennom forprøven min for n’te gang. Finner et par småfeil og klør meg selv i hodet over bøyingen av ord og sier til meg selv at jeg må øve på nynorsken til eksamen.

my day 001

08.50 Gjør meg klar til å dra. Pakker sekken, og dobbeltsjekker at jeg har med det jeg trenger. 10 minutter senere er jeg ute av døra. my day 007 my day 00909.17 Tidlig ute til bussen som vanlig. Benytter anledningen til å ta litt bilder av omgivelsene mens jeg tusler mot buss-stoppet. 


my day 010

09.28 Irriterer meg over at det sol, og/eller at jeg valgte å ha på meg svart bukse. Holder på å smelte bort av varmen.

09.31 Bussen er mer forsinket enn vanlig, begynner å lure på om jeg blir nødt til å ta neste buss.

09.39 Bussen! Halleluja. Bussen er ganske full, men finner et sete langt bak.

09.51 Fremme ved skolen, siden antageligvis halve bussen skal av her så reiser jeg meg før bussen i det hele tatt har stoppet. Vil ikke risikere å havne midt i flokken for da havner jeg garantert bak noen som går sykt sakte og det vil jeg ikke.

09.53 Har avtalt å møte Lena i kantina så finner meg et bord der. Mens jeg venter leser jeg gjennom forprøven. Igjen. Denne gangen finner jeg ingen feil, men mistenker at det er meg som har lest meg blind på den. Sjekker Facebook for liv, og Connie er pålogget så blir sittende og chatte med henne.

10.07 Lena kommer, og vi begynner å jobbe med korrekturlesing og finpussing. Det går mest i å skrive referanser og trippeltsjekke hvordan de skal skrives med våres referansemetode. Til slutt sier vi oss fornøyde med det og leser hverandres forprøver for å se om vi finner noe som er feil. Vi finner noen småfeil og retter de før vi sier oss fornøyde.

11.36 Leverer forprøven på It’s og tar en mental seiersdans. Vi snakker litt om hva vi skal gjøre i helgen før Lena må gå for å rekke bussen. Jeg går ned på datarommet for å møte Guro. Mens hun gjør seg ferdig med sin forprøve så surfer jeg litt på nett. Da hun blir ferdig leser jeg gjennom og påpeker et par ting, og etter at de er endret så er det bare å levere før vi pakker sammen sakene.

my day 012

12.56 Vi går i kantina for å kjøpe lunsj. Jeg har allerede spist to rundstykker mens jeg jobbet med forprøvene, men er allerede sulten igjen og kjøper meg litt grøt. Vi snakker om døvemiljøet, tolker, praksisplasser og kulturforskjeller før vi går til timen. 

13.25 Klasserommet er allerede åpnet så mange som allerede har tatt plass og vi må ta seter et stykke bak. Egentlig vil jeg sitte foran, men i denne timen vet jeg at jeg ikke kommer til å få med meg så mye uansett for læreren vår er tysk og snakker ikke så bra norsk så får med meg bare et par setninger her og der uavhengig av hvor jeg sitter.

14.12 Friminutt. Har notert alt jeg fikk med meg, totalt 12 ord. Bestemmer meg for å dra hjem i stedet. Har blitt så sliten av å konsenterere meg at jeg antageligvis vil bruke den neste timen på å drodle i margen.

 

my day 015
Bestemmer meg for gå ned til bybanen i stedet for å ta bussen for da får jeg gått litt i finværet. Tar turen gjennom parken og forbi stadion.

14.42 Kommer til bybanestoppet samtidig med bybanen.

14.57 Går innom butikken for å handle mat for helgen. Cheerios, lomper, cultura og en rett i koppen. Kan da umulig være alt jeg trenger, men kommer ikke på noe mer…

15.12 Må…komme..i…form..Bakkene hjem er slitsomme, men innbiller meg at jeg blir mindre sliten nå. Holder i hvert fall ikke på å dø hver eneste gang.

15.27 Sofaen er min nye bestevenn. Må samle opp litt energi før jeg gjør noe skolearbeid i hvert fall. Oppdager Polyvore sin «Home»kategori og er solgt.

17.og noe. Er sulten. Steker meg fire pølser som viser seg og være litt mer enn jeg egentlig orker, men det går i hvert fall ned.

17. og noe annet. Tilbake på Polyvore. Dette er gøy. Prøver å multisurfe ved å sitte på Tumblr og Facebook i tillegg til Polyvore, men fungerer ikke optimalt.

19.14 Er trøtt. Vurderer å legge meg, men er altfor tidlig for det. Er definitivt mer sliten enn jeg innbilte meg selv til å tro. Bestemmer meg for å se et par episoder med How I met your mother før jeg legger meg.

21.24 Det var litt mer enn to episoder. Burde visst bedre. Skriver ned en plan for helgen. Ser en episode til med How I met your mother før jeg går til sengs.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.