9/30 – 10 ting du ønsker deg

Man skulle tro det var ganske greit å finne ti ting jeg ønsker meg, fordi det er ganske mye fint. Problemet blir rett og slett at det er så mye fint at jeg ikke klarer å bestemme meg for noe så ender opp med å sitte der og tenke at jeg ikke kommer på noe som helst. For å gjøre det enda litt mer tricky er jo at med en gang du har funnet ti ting og satt de sammen så kommer du på mye annet som du vil ha på den. Kunne ikke hjernen min bare jobbet litt motsatt i blant? Uansett; her er det 10 ting jeg ønsker meg:

Inntatte skjermbilder

1. Willow Tote Bag fra Mulberry (aller helst i rosa eller mint for de var så skjønne!)
2. Polaroidkamera, for eksempel FujiFilm Instant Instax Mini 8
3. Softbox – her i studiosett
4. NCIS, sesong 10 på boks
5. «Spanish Garden» – deksel til min HTC One S
6. Wizard’s Collection.
7. Sett med Harry Potter bøkene på engelsk, og gjerne i en sånn fancy boks. Er man Potterhead, så får det være på ordentlig.
8. Denne har jeg allerede klikket hjem, så den hører kanskje ikke hjemme her, men dette er sikkert den fineste jakken jeg noen gang kommer til å eie så måtte bare.
9. Lyslenke – gjerne fra Happy Lights.
10. Vinterstøvletter med en litt mer feminin touch enn de fleste andre vintersko jeg har eid. ( Fra North Face)

3 kommentarer til “9/30 – 10 ting du ønsker deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.