12/30 – 10 mennesker jeg ville invitert på middag

Var ikke helt sikker på hvilke parametere jeg kunne sette her, om det var 10 en-til-en-middager eller et middagsselskap. Om det hadde noe å si om jeg trodde folk ville komme overens eller ikke. Jeg har i hvert fall tenkt at dette er et fiksjonelt middagsselskap, og at det må være nålevende mennesker bare for å begrense utvalget litt.

Og bare så det er sagt, jeg vet jeg er litt dårlig på å klippe ut mennesker på dataen…

30 days
Øverste rad. Fra venstre.
1. Marie «Supermarie» Brudvold – Ei jente som virkelig har turt å følge drømmene sine, først i militæret og så som backpacker alene rundt jorden og nå på vei tilbake til militæret. Hun jobber for det vil og legger ikke skjul på sine store drømmer.

2. Constanza «Connie» M.L.G – En av mine bestevenner (bare det kvalifiserer til å være invitert), og antageligvis den eneste av mine venner som kjenner til flere av de andre her (som f.eks. Bunny) så fungerer som min støttespiller i dette middagsselskapet. Connie har også den fine egenskapen at hun ikke lar andre bestemme hvordan hun skal være, og hun følger sin egen stil og væremåte.

3. Emily Deschanel – Til opplysning, Emily er skuespiller. Hun spiller Temperance Brennan i TV-serien Bones og jeg er så imponert hvordan hun (og andre flinke skuespillere) klarer å ta til seg personligheter som ikke er a4 og spille de med så stor troverdighet.

 

4. Bunny «Grav3yardgirl» Meyer – Hun er bare så sassy og skjønn. Hun er ikke redd for å være litt rar eller å vise frem dobbelthaken sin og hennes sprudlende personlighet må man jo bare elske. I hvert fall hvis man er meg.

5. Gordon Ramsay – Trenger vel ingen introduksjon, men kan jo nevne at han er kokk/kjøkkensjef/TVstjerne/etcetc. For meg som elsker matlaging så er det jo en drøm å få møte ham, og hvis jeg hadde turt hadde jeg spurt om hvordan han begynte som kokk, og hvor han får alle ideene sine fra.

Nederste rad. Fra venstre:

6. Emma Watson – Hun er skuespiller (og det burde dere vite!). Fra å ha «Harry potter» stempel til å bli så mye mer. Hun er coverjente for flere merker, og har skapt seg et navn utenom Harry Potter med filmer som blant annet «My week with Marilyn» og «The Bling Ring». Hun er heller ikke redd for å skille seg litt ut, og vise at hun er selvstendig.

7. Magnus Carlsen – Sjakkspiller, soon to be verdensmester? Flere enn meg som heier på denne unge mannen i verdensmesterskapet? Skulle gjerne hatt flybilletter til Chennai! Magnus har på en eller annen måte klart å få sjakk til å bli noe annet enn nerdete, han er seg selv på godt og vondt og blitt tidenes sjakkspiller. Altså, fyren er 22?! Har en hel liste med spørsmål jeg gjerne ville stilt ham.

8. Erik Almås – Nevnte jeg at jeg har autografen hans?! Årets fotograf. Enough said!

9.Lilly «superwoman» Singh – Enda en Youtuber som er helt fantastisk. Utrolig morsom, men med meninger og en drøm. Går ikke glipp av en eneste video! 

10. Sist, men ikke minst Jennifer Lawrence – Jeg elsker hvordan hun er så jordnær og rett på sak. Hun er ikke opptatt av å alltid være perfekt eller noe. Disse bildene sier vel det meste, bortsett fra talentet, men det har vi jo allerede sett bevis på. Hun vant en Oscar folkens! Trykk på bildene for en større versjon. 

jen1 jen2

1 kommentar til “12/30 – 10 mennesker jeg ville invitert på middag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.