13/30 – Mine tre favorittprodukter

Her har jeg bare antatt at vi snakker om sminkeprodukter eller i den sjangeren. Men selvfølgelig hvis noen er spesielt interessert i f.eks mine tre favorittmatprodukter så si fra så skal jeg se hva jeg kan gjøre.

Har innsett i etterkant at det ikke var sminkeproduktene mine jeg trakk frem, men basicting som man bør ha. Grunnen er veldig enkel egentlig, jeg har fått litt nye produkter og er midt i en utprøvingsfase og vil prøve de ordentlig før jeg roper halleluja.

2013-09-25 3 produkter

 

Disse tre produktene er jeg veldig fornøyd med. Håndkremen har litt lukt, men veldig behagelig. Den er drøy i bruk, og holder seg godt over tid. Ikke minst; den gjør det den skal og litt til. Du merker forskjell omtrent når du tar den på! Hendene dine blir så gooooode!

Leppeskrubben er ganske ny så vet ikke hvor lenge den vil vare, men den fungerer veldig godt. Første gangen jeg prøvde den så var jeg så imponert at jeg måtte se på leppene mine hver gang jeg gikk forbi speilet. Behagelig og god. Enkel å ta på og få av. Etterlater et tynt lag av noe som føles som leppepomade som gjør det lille ekstra.

Leppepomaden er den beste jeg har prøvd. Med mange leppepomader så må du ha på flere ganger om dagen, med denne har jeg trengt bare en, kanskje to ganger om dagen. Ved ekstra tørre lepper (som om vinteren) så har jeg litt ekstra på om morgenen for å unngå at leppene flaker seg opp.

Én kommentar til “13/30 – Mine tre favorittprodukter

  1. Tone

    Jeg har blitt helt avhengig av strawberry lipbalm! Tror det var du som tipset meg om den for ett par år siden 😉 Fine negler forresten 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.