Insta lately

Her er de siste bildene jeg har lagt ut på instagram. Her kommer noen av de tingene som ikke er så stort at det får et eget blogginnlegg, eller de øyeblikkene hvor verden bare er så vakker at jeg ikke kan motstå fristelsen til å dele det med dere. Hvis du er interessert i disse små øyeblikkene så kan du finne meg på instagram, under navnet istrand. insta

// Bergen en fin vinterdag //terassen som jeg ikke rakk å bruke denne sesongen //på vei til skolen tidlig en morgen // bilde fra tidligere i høst (et siste snev av høst før jeg lot vinteren ta over sinnet mitt) // etter tre uker i praksis ble permen min ganske full // Magnus Carlsen spilte og vant verdensmesterskapet med blant annet meg som heiagjeng her hjemme

insta1
// Planlegger undervisning i samfunnsfag //solen gjør en siste innsats før kvelden tar over //rosetter og lysekroner er så skjønt at min indre prinsesse får lyst til å bygge et slott // på vei hjem fra jobb/praksis //bruker lunsjpausene til å holde meg oppdatert på VM //vinteren byr på mange nye motiver, så måtte ut med et ordentlig kamera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.