fjorten spørsmål.

 • Hva gjør deg kreativ?
  Fine bilder, sanger, tanker, regndråper som trommer på taket, mønster i skyene som bare jeg ser, farger, følelser, og alt som får deg til å tenke eller føle noe. Jeg kan bli inspirert av alt, det lagrer et sted i hjernen og plutselig i et øyeblikk så kribler det i kreativiteten og jeg må lage noe, gjøre noe eller bare la tankene vandre. 
 • Om du skulle lage en film, hva skulle den handlet om?
  Jeg lager sikkert hundrevis av filmscener i hodet på et år, men en hel film? Tror den ville handlet om en eller flere av de følgende; ensomhet, finne seg selv, død, fine ting, det å være annerledes, krig, å gjøre ting man egentlig ikke tør, kjærlighet/følelser, magi, fantasi eller evighet. 
 • Din siste telefonsamtale?
  Med min bror. Vi snakket litt om juleferie og alt som skjer da, når alle kommer hjem. 
 • Har du i løpet av det siste året fått en ny venn? 
  Masse. Okei da, ikke så mange. Jeg har blitt mer venn med noen, mistet noen og fått noen nye. Akkurat som jeg synes det skal være. 
 • Siste gangen du så foreldrene dine? 
  Min pappa har jeg ikke sett siden jeg flyttet hit. Men mamma var på besøk for ikke så lenge siden. Uansett så ser jeg de igjen i morgen(!). 
 • Noen ønsker for det nye året?
  Kanskje ikke så mange ønsker, men håper at jeg skal bli flinkere til å gjøre det jeg tenker at jeg skal gjøre. Når jeg tenker «i morgen skal jeg ta meg en joggetur» eller «etter skolen skal jeg ta med meg kamera og lete etter fine ting å ta bilder av» så skal jeg faktisk gjøre det da, og ikke bare være på rommet mitt hele dagen. Ellers så håper jeg at det skal gå bra med venner og familie. At jeg skal ha det bra, og fortsette å jakte drømmer og eventyr. 
 • Har du noen gang danset i regnet? 
  I mitt liv er det obligatorisk, så selvfølgelig har jeg det. Og nesten hver gang det regner sånne fine dråper stopper jeg opp og ser opp på himmelen og lar dråpene treffe ansiktet mitt mens jeg danser inne i meg. 
 • Tror du på julenissen? 
  Njæh..gjør vel egentlig ikke det. Vi hadde besøk av julenissen når vi var barn, og jeg vet fremdeles ikke hvem det var, og hvis vi spør mamma og pappa nå, så sier de bare «det var jo julenissen det» og vi får fortsatt gaver fra nissen inne mellom. Så litt av magien lever enda, så er ikke helt sikker på om jeg faktisk vil vite hvem som var julenissen når jeg var barn. 
 • Hvis du kunne reise tilbake i tid, til når hadde du reist? 
  Oj… si det. Hvis det var permanent ville jeg ikke reist noe sted, men for en dag så kanskje 20-tallet (på et Gatsby-selskap) eller 50-tallet med krøller og fine kjoler.
 • Liker du å reise med fly? 
  Ja. Men helst sammen med folk jeg kjenner. Er ikke så stas og sitte mellom to du ikke kjenner. Dotter i ørene er heller ikke av de positive tingene med det. Men liker følelsen av å fly et sted, og spesielt når det er take-off. 
 • Er du avhengig av TV-en? 
  Har ikke TV. Eller vi har TV i stua her i kollektivet, men har aldri brukt den. Det kan være koslig med TV og hvis jeg er hjemmehjemme så ser jeg litt på TV. Har også Netflix, så ser noen TV-serier der. 
 • Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du da å sovne igjen? 
  Det kommer an på. Hvis det er fridag, men jeg har stilt klokka tidlig bare for å få litt ut av dagen så sovner jeg nesten alltid igjen. Men på skoledager så kommer jeg med greit opp (nesten) med en gang. 
 • Hva er den beste iskremsmaken? 
  Jordbær med jordbærbiter. Vanilje. Pistasj. 
 • Hva slags godteri spiser du på kino? 
  Liker å tro at jeg varierer litt, men sannheten er nok at 90 % av tiden så er det jordbærsnøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.