Nå tennes tusen julelys

På julaften pyntet vi oss litt før vi dro til bestemor klokka 12 for å spise mølje. Etter en god time og litt så sa vi oss mette og fornøyde og dro hjem. Hjemme var det noen som ordnet julemat, noen som var julenisser og fant frem gaver fra alle de «hemmelige» stedene og la de under juletreet og så spilte vi litt kort. Når klokken nærmet seg fem pyntet vi oss litt mer og gjorde klart til julemiddagen klokken fem. Litt før fem kom også bestemor.

Julemiddagen var som alltid pinnekjøtt, mør, rotstappe og poteter. Med andre ord – masse snadder. Alle tok litt mer enn de orket før vi sa oss fornøyde. Etter at vi hadde ryddet bordet forflyttet vi oss over til stua. Fant frem Bowle (en type drikke som vi alltid har i jula), sakser og gavebøkene våre hvor vi skulle notere ned hva vi fikk. Så fulgte noen timer med julegaver og god stemning. Da alle gavene var åpnet og beundret ryddet vi bordet og gjorde klart for dessert.

Da klokka passerte midnatt var det et par som gikk til sengs, men de som fremdeles var våkne spilte litt kort i et par timer til.

IMG_9850 IMG_9863

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.