Første halvdel av 2013

Totusenogtretten begynte med blod, svette og tårer. Kanskje ikke helt det, men vi var alle litt stressa og nervøse når selveste Morten Krogvold ville se hva vi var gode for. Samtidig var det veldig lærerikt og ikke minst en opplevelse å møte ham. Jeg fikk skryt for frioppgaven min og svevde på en liten fotosky de neste dagene.

IngridStrand_Frioppgave01

For oss på Global Image gikk så ferden opp i skyene før vi landet i Kolkata (tidl. Calcutta). Vi tilbrakte så de neste tre ukene rundt omkring i India med opplevelser for livet (som dere kan lese om HER).

dag 7 (6)

Etter vinterferien var vi tilbake på Bjerkely og ting gikk sin vante Bjerkely-gang. Vi tok bilder, skapte minner, og rett og slett koste oss de siste månedene på Bjerkely.

bjerkely

(Litt selvskryt – de av dere som leser LUNCH og Pondus har kanskje lagt merke til bildet øverst til venstre? Det finner du nemlig i en av annonsene i bladet! Må være lov å skryte når du finner bildet ditt i en blad som kan kjøpes over hele landet?)

I mai var det sommerferie for oss. Jeg jobbet litt, dro  på landsturnering, var sammen med venner og tok masse bilder. Var blant annet med på fotovandringen i Drammen og kom på tredje plass i den lokale runden med dette bildet;

3.Fotovandring_03_037

Så var første halvdel (og litt til) over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.