The skies above

Det har vært litt skiftende vær her i byen de siste dagene kan man si. Du står opp til sol, men innen du er ferdig med morgenstellet så regner det, og når du setter deg ned med frokosten så er det sol og når du setter deg i sofaen etter frokost så hagler det, osv. Men ikke alltid så dramatisk da, stort sett er det opphold, bare avløst av noen voldsomme skybrudd av og til. Det betyr også at det veksler litt mellom sommer- og høstfølelse. Det er i hvert fall ingen tvil om at høsten vil komme tidlig hos værgudene i år. Basert på hagen vår så er det nok sommer litt til.

IMG_7144 IMG_7140 IMG_7132

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.