When summer fades away…

Fremdeles en uke igjen av sommerferie, og siden ikke alle andre har sommerferie så sitter skjer det ikke så mye, hvert fall ikke så mye som er verdt å blogge om. Men hvis jeg summerer opp alt jeg har gjort i det siste så blir det kanskje et lite innlegg ut av det. Vi kan prøve i hvert fall.

To uker siden så hadde jeg mine siste dager hjemmehjemme, så pakket, bakte litt, møtte venner og gjorde litt småting som jeg hadde tenkt jeg skulle gjøre hele sommeren.

IMG_7107
Hadde Connie på besøk. Vi lagde «matchende» tatoveringer av noen sånne barnetatoveringer jeg hadde liggende fra en annen gang. Jeg pakket litt mens hun hørte på musikk og snakket om alt og ingenting.

Så reiste vi til Bergen. Flyttelasset mitt fylte hele bilen og Tone sitt bare var der inne mellom alt det andre…skulle tro det var hun og ikke jeg som hadde hoveddelen av tingene sine i Bergen allerede. Vi kom frem sent på kvelden, men Tone og jeg var litt gira for å endelig bo her så vi brukte natten til å pakke ut og ordne ting. Etter litt søvn dro vi ut til Lagunen for å kjøpe ting vi manglet i leiligheten mens pappa fremdeles var her med bil og handymanskills som man trenger når man skal fikse leilighet.

Om dagen er Tone på skolen, mens jeg gjør det jeg vil, som å sove lenge, surfe på internett, spille dataspill, osv. Etter skoletid så gjør vi ting sammen som å se på Supernatural og/eller andre TV-serier, gå tur i nabolaget eller dra på treningssenteret. Ja, du leste riktig; treningssenteret. Jeg har nemlig hatt min debut der. Skaffet medlemsskap der forrige onsdag og nå har jeg vært der to ganger. Heldigvis for meg er Tone erfaren med treningssenter og øser av sin kunnskap når det gjelder hvordan de ulike treningsapparatene fungerer og kommer med tips og forslag til styrkeøvelser og så videre.

leilig treningssenter
Bilder fra Instagram: rommet mitt i leiligheten og meg (og en random dude) på treningssenteret.

Kort sagt; jeg trives, og skal nyte å ha ferie i en uke til ved å lese litt Harry Potter, ha små prosjekter som egentlig ikke har noe formål annet enn å glede meg og/eller tidsfordriv, handle inn mer basisvarer når det gjelder mat. Er litt vanskelig å bake en kake når man ikke har annet enn egg, smør og melk.

Én kommentar til “When summer fades away…

  1. Tone

    Bra at du setter pris på mine kunnskaper angående trening. Synes det er koselig at du er med og trener 🙂
    Helt hekta på supernatural fortida! (og Cougar town da).
    Bare å bake i vei det 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.