Monday blues

I dag har vært en sånn dag. En dag hvor timene bare forsvinner mellom fingrene dine og du føler at du ikke har gjort noe som helst. Da jeg våknet i dag følte jeg meg opplagt og tenkte at det skulle bli en fin dag og jeg skulle gjøre så mye.

IMG_7369 IMG_7375

Og jeg var ganske flink en liten stund. Leste både den ene og andre pensumteksten, og fulgte med på nesten alt som ble sagt i timen og bidro til diskusjonene. Men da jeg kom inn døra hjemme var det som luften gikk ut av en ballong. En ballong som virret rundt litt og landet i sofaen.

IMG_7378 IMG_7381

I det minste har jeg ryddet ut av oppvaskmaskinen da. Og så er det jo fortsatt noen timer igjen av dagen, men skal vi være ærlige så er det ikke i dag jeg kommer til å lide av «flink pike»-syndrom. Det var min mandagsblues. Hva med deg – gikk det i blues, rock, pop, folkevise?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.