A day off.

Matfestivalen åpnet på fredag og varer hele helgen. I fjor var jeg der på en lørdag, og det var så folksomt at du aner ikke. Var som hele byen hadde bestemt seg for at der skulle de være. Så siden jeg ikke hadde skole på fredag, tenkte jeg at jeg skulle være litt smart å dra da i stedet. Fremdeles en del folk, men kunne i hvert fall bevege meg rundt uten å ha nærkontakt med minst fem andre mennesker i forsøket. Man trenger i tillegg en stor viljestyrke for å ikke legge igjen penger i noen av bodene, og det har ikke jeg når det gjelder mat. Kjøpte meg en flaske jordbærsaft, et stykke brie og et glass med kornblomst. Safta og brien har jeg tenkt til å smake på i dag, sammen med et par rundstykker og en god film.

IMG_7348

Etter en runde på matfestivalen kikket jeg litt i andre butikker, og fikk blant annet endelig kjøpt meg en blomstervase og noen blomster. Så nå er min plan at jeg alltid skal ha blomster i vinduskarmen, men får se hvor lenge den planen varer i praksis. I tillegg så var jeg en tur innom LUSH. Jeg liker konseptet bak LUSH, men har aldri prøvd noe derfra så tenkte det kanskje var på tide.

IMG_7341

Så langt har jeg bare prøvd Toothy tabs (den firkanta boksen), som er tannkrem i tablettform. Forsøket gikk elendig, men tror det er fordi jeg ikke gjorde det helt riktig. Skal i hvert fall prøve igjen på en litt annen måte og så krysser vi fingrene for at det går bedre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.