«Sykt travelt»

I går var Tone og jeg i byen, og i det vi passerte Norli så jeg at Børge Lund var der og signerte bøker og jeg bare «Tone! Han signerer bøker! Selveste Børge Lund!». Eneste problemet var jo at boka kostet litt, så måtte ta en runde i bokhandelen mens jeg tenkte, men hvor ofte har du sjansen til å få signert bok av Børge Lund? For meg var dette kanskje første og siste gangen den muligheten dukket opp så jeg gikk bort og sa jeg ville ha en signert bok. Jeg trodde han bare skulle skrive navnet sitt og det var det, men han tegnet til og med Kjell i hilsenen. Jeg sier det en gang til – han tegnet Kjell, mens jeg stod der og så på. Og så snakket vi litt, og så gikk jeg å betalte med det smilet på ansiktet.

IMG_7854 IMG_7857

2 kommentarer til “«Sykt travelt»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.