things that matter…

Da har jeg sitti og surfet meg gjennom The Burning House (igjen). For de som er ukjente med konseptet går det ut på å samle de tingene man ville reddet ut fra sitt brennende hus og ta et bilde av det. Jeg har seriøse problemer med det for jeg tar vare på alt som betyr noe for meg, så rommet mitt er som en utstilling av affeksjon og minner. Så tenkte jeg kanskje jeg kan klare det her i Bergen for jeg har ikke tatt med meg sånn ufattelig mye. Først tenkte jeg at det ville gå, men så bare «må jo ha med det, og det, det, det, og det, og ikke minst det, og det, det» og så videre. Plukket ut de mindre tingene (i størrelse) og tok et bilde, men skulle gjerne klart å ta med alle bøkene og filmene mine for eksempel i tillegg.

IMG_7867 - Kopi
1. Drillstaven min. Har to til hjemmehjemme, men denne er min favoritt.
2.Jamie Oliver, jamie hver dag. Skulle jo aller helst hatt med alt kjøkkenrelatert, men hadde ikke klart å bære alt på en gang, så da hadde jeg valgt denne boken, samt joseph joseph-bollene mine.
3. Et kort Connie har laget til meg, med et polaroidbilde av oss inni og det er det eneste bildet jeg har av oss sammen
4. Bilde av pappa og meg som liten
5. Min søster og jeg når vi var mindre
6. Min bror og jeg når vi var mindre
7. Leppepomade, jeg er rett og slett avhengig av denne.
8. Pudder. Grunnen til at jeg kjøpte denne pudderboksen er at mamma har/hadde en boks med samme mønster og da jeg så den så tenkte jeg på mamma, så da måtte jeg bare ha den.
9. Bildene mine. Om jeg redder dataen, CD’en eller harddisken spiller ikke så stor rolle, bare jeg har noe med bildene mine på.
10. McGee. Kan jo ikke la McGee brenne opp, så klart jeg tar han med meg.
11. Buttons. En med Hulken og en med Captain America. Den med Hulken er egentlig til Ingvild, men har ikke hatt mulighet til å gi den til henne enda.
12. Smykke som jeg fikk fra tante og onkel
13. «Always» Harry Potter-smykke jeg fikk fra mamma til jul.
14. Pass. Alltids greit å ha.
15. Bankkort og mobil. Hvis huset brenner ned kan det jo være praktisk å ha.
16. Fotoutstyret mitt (her representert ved et objektiv)
17. Bunad og bunadssølv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.