Capture 101 – triptych

Har laget en liten fotoutfordring til meg selv – som jeg kaller «capture 101». Opprinnelig var planen og ha 30 bilder på 30 dager eller lignende, men kvalitet er bedre enn kvantitet, right? I stedet har jeg da skrevet ned 30 stikkord/temaer og så skal jeg prøve å få tatt noen ålreite bilder. Blir ikke i løpet av de neste 30 dagene, men det skal være ferdig til nyttår i hvert fall. I hvert innlegg skriver jeg da stikkordet og legger ut bildet/bildene. Håper dere vil synes det er interessant å følge med og hva resultatene blir.

Det første temaet var triptych, og egentlig tenkte jeg å bare ta selvportrett med ulike ansiktuttrykk, omtrent som når man tar bilde i sånn fotoautomat, men tror jeg var veldig kritisk til ansiktuttrykkene mine for plutselig satt jeg bare igjen med bilder som lignet veldig på hverandre…Så plan B: bruk av ulik farge. Selv om det ikke ble det beste resultatet, så følte jeg at jeg lærte litt og innså effekten av diptych og triptych – så kommer til å kverne litt rundt i hjernen og se om jeg får noen flere ideer hvor en slik sammensetning kan være virkningsfullt. Google litt Andy Warhol og pop art for eksempel.

runde 2Første stikkord og første forsøk – dermed er prosjektet «capture 101» i gang.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.