Akvariet i Bergen

I helga var vi på Akvariet. Akkurat da vi kom dit var det sjøløveshow så vi stod ute i regnet og så på de før vi gikk inn i tropisk avdeling og så på slanger, krokodiller og ymse dyrearter som trives godt i varmere strøk. Tone bestemte seg for å være modig og fikk holde en slange en liten stund. Hun var overraskende rolig mens den krøp oppover armen hennes, men tror det var veldig greit å gi den fra seg igjen óg. Så gikk vi ut til pingvinene og hørte på at ei som jobbet der fortalte litt om pingvinene og hvordan de hadde det på Akvariet. Mens vi var ute så vi også litt på selene. Til slutt gikk vi inn til fiskene og gikk fra tank til tank og kikket. Der hadde de alt fra torsk, gullfisker, ål, til mer uvanlige fisker som tropiske fisker og haier.

P1070896 P1070909 P1070916 P1070929 P1070989 P1080012 P1080025

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.